IGMG Hjelpeorganisasjon Hasene “Qurban er vakker når du deler det” slagord som begynte med 2015-kampanjen samlet inn 161 650 aksjer og knust sitt eget rekort fra ifjor, samler Hasene 153 374 aksjer, blant alle veldedige organisasjoner og frivillige organisasjoner som utfører arbeidet hadde funnet sted ble Hasene kåret til nummer en.

I verdens 100 land gjennomført vi kampanjer med hjelp til foreldreløse, de undertrykte og har nådd milioner av mennesker som har behod for hjelp.

Vi har også hjelpt til de hjelpeløse i våre nærhet. I Vest-Europa (Tyskland, Østerrike, Belgia, Frankrike, Nederland) har ofret qurban med 6,317 aksjer og delte dette med flykninger som har er kommet til Europa. Vi har jobbet aktivt med dem ved å organisere programmer og aktiviteter, blant annet Eid-Fest.

Vi hadde anledning til å få dua og glede av millioner av behovløse folk. Vi er avhengig av de 161 650 aksje givende som stolte på oss, vi er for å støtte gjennomføringen av studier, våre representanter som brukte sitt tid og vil vi gjerne takke våre frivillige og observatører.

Vi hadde også en frivillig observatør fra Norge, som reiste ca 2 ukers tid til komorene øyene i Afrika.
Yasir Akdeniz fra Stavanger har vært tilstede og vært observatør i område får å kontrollere på vegne av Hasene organisasjonen vår.