Assalamun Alaykum

Covid 19-viruset, som oppsto i Kina, påvirket hele verden. På grunn av smittsomheten forårsaket av dette viruset, ble all fysisk aktivitet av mennesker kansellert. Som muslimer ble vi alvorlig berørt av denne situasjonen.

Det er virkelig trist for oss at fredagsbønn ikke blir fremført. At moskeene våre fremdeles er stengt, påvirker oss dypt. Fordi moskeene er tempelet vårt, og de er steder der vi blir styrket av åndelighet. Jeg håper at vår eksamen, som vi ser som en katastrofe, går over hele menneskeheten så snart som mulig.

Det er en situasjon at moskeene våre blir stengt under Ramadan.

Av denne grunn er det faktisk en god mulighet for oss å gjøre hjemmene våre om til tempelhus. Vi kan dekorere husene våre med bønner som å lese koranen, be med menigheten / utføre tarawih og dzikir samt vår familie.

Vår måned med Ramadan er en måned hvor vi er mer aktive. Det er en måned vi alltid er i gudstjeneste, enten det er muqabalah, preken eller tarawih. Insha’Allah vil vi gjennomføre noen av aktivitetene våre online.

CAMİATV-en vår er rik på programmet som vil dekke disse behovene. For dette, la oss oppmuntre våre medlemmer og ikke-medlemmer til denne CAMİA TV. Programstrømmen er ikke delt for tiden. Det skal bli delt med deg når det blir delt.

CAMİA TV vil kringkaste mellom 1300-0005 hver dag.

Den vil være innholdsrik. Det er innhold for både familier og barn.

Bayram Yasar

ISMG Norge Leder av Irshad Administrasjon